Δικηγόροι (Τρικάλων)

Τρί, 8/03-Παρ, 18/03

Σε νέα απεργία με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης, προχωρούν μέχρι και τις 18 Μαρτίου οι Δικηγόροι των Τρικάλων.
Εξαιρείται από την απεργιακή κινητοποίηση, η κατάθεση δικογράφων, ενώ μετά την 18η Μαρτίου, όπου θα έχει ολοκληρωθεί και η διαδικασία με την εκλογή Προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων, θα συγκληθεί η Ολομέλεια των Προέδρων για να ληφθούν οι νέες αποφάσεις.

One Response to Δικηγόροι (Τρικάλων)

  1. tesa says:

    οι συνδικαλιστές των δικηγόρων και οι αποχές!

    Από αυτή την απεργία και πέρα η ολομέλεια, η συντονιστική, και κάθε δικηγορικός σύλλογος μπορεί να κυρήσει όσες αποχές θέλει. Τα δικαστήρια με τη σειρά τους έχουν κυρήξει τις αποχές αυτές αντίθετες στο Σύνταγμα και στην ΕΣΔΑ. Αρα, εμείς οι δικηγόροι θα δικάζουμε κανονικά. Αρκετά με τις συνδικαλιστικές βλακείες και τις σκοπιμότητες. Το δε λεγόμενο πλαίσιο αδειών ας βρουν κάπου να το βάλουν!

    Πόσοι δικηγόροι και πολίτες γνωρίζουν τις οικονομικές απολαβές των συνδικαλιστών δικηγόρων;
    Ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου της Αθήνας είναι από το νόμο έμμισθος δικηγόρος της Τράπεζας της Ελλάδας χωρίς να δουλεύει. Ωραία ισότητα. Γιατί να τον νοιάζει εάν θα γίνουν τα δικαστήρια των άλλων δικηγόρων; Οι άλλοι πρόεδροι των δικηγορικών συλλόγων λαμβάνουν αποζημίωση 250 ευρώ για κάθε μέρα απουσίας από την έδρας τους με όλα τα έξοδα πληρωμένα απο τους δικηγόρους.΄Έχουν κίνητρα να συνεχίσουν να ταξιδεύουν πυκνά και να κάνουν ότι κάνουν, δηλαδή να κυρήσουν απεργίες σε βάρος των άλλων δικηγόρων και των πολιτών για να πουν ότι κάτι έκαναν στην ουσία όμως για να δικαιολογήσουν τις απολαβές τους χωρίς να εργαστούν σε υποθέσεις πελατών τους.
    Αχ δικηγόρε, αχ πολίτη μου!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Κουβέντα να γίνεται ..